Hirdetés

Leia hercegnőnek 19 éves korára már doktorija volt

|

A lázadók vezetője és az ellenállás tábornoka nem a szerencsének köszönhetően lett ügyes stratéga. Mint kiderült, tényleg született zseni volt.

Hirdetés

A 2004-es Star Wars IV DVD kiadásán volt egy rendezői kommentár, amin George Lucas magyarázott dolgokat. A számunkra érdekes apró infó eddig elkerülte az internetet, de most mindenki egyszerre rácsodálkozott a tényre, miszerint Leia Organa már 19 évesen doktor volt.

Van egy olyan sejtésünk, hogy még a messzi-messzi galaxisban sem végeznek ilyen gyorsan a doktori címükkel az emberek. Pláne nem 19 évesen, amikor még sokan a Tumblrre posztolnak rajongói történeteket, nemhogy doktorit írnának.

A kérdés az, hogy Leia most nagyon korán kezdte az iskolát, vagy akkora zseni volt, hogy néhány év alatt a doktoriig jutott? Reméljük, hogy erre a jövőben egy képregényben, egy animációs sorozatban, vagy bárhol választ kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)