Hirdetés

Lelépett a Mad Max spin-off mozi egyik színésze

|

Yahya Abdul-Mateen II dobbantott az új Mad Max projektből, ami újabb gondokat okozhat az egyébként is lassan haladó munkálatokban.

Hirdetés

Néhány hónapja kiderült, hogy a Mad Max előzményeit feldolgozó Furiosa filmet elcsúsztatták, és 2024 előtt valószínűleg semmit nem látunk majd belőle. Már akkor tudtuk, hogy nincs minden rendben az készülő mozi körül, de most Yahya Abdul-Mateen II távozása ezt többszörösen aláhúzta.

A Deadline jelentése szerint a színésznek egyszerűen nincs ideje foglalkozni a projekttel, így ki kellett lépnie a stábból. A helyettese szerencsére már megvan: Abdul-Mateen szerepét Tom Burke veszi át.

Hirdetés

Azt nem tudni, hogy Abdul-Mateen beosztása konkrétan mivel ütközött, de akárhogy is, a színész most teljesen be van táblázva. Eddig a Mátrix: Feltámadások és a Kampókéz filmekkel lehetett elfoglalva, most az Aquaman and the Lost Kingdom köti le, és ki tudja, milyen munkái vannak még fixálva az elkövetkező időszakban. Abdul-Mateen korábban olyan filmekben szerepelt, mint a Baywatch, A legnagyobb showman, az első Aquaman, vagy a Mi, illetve olyan sorozatokban is láthattuk őt, mint A szolgálólány meséje, a Fekete tükör (Black Mirror), vagy épp a Watchmen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Furiosa főszereplője egyébként Anya Taylor-Joy lesz, aki Charlize Theron karakterét, annak fiatalabb verzióját fogja eljátszani a készülő a spin-off filmben. Chris Hemswroth szintén szerepet kapott a projektben, de azt még nem tudjuk, hogy ő kit alakít majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)