Hirdetés

Lelépett az HBO Max Batman spin-off sorozatának showrunnere

|

A Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman mozi mellékvágányaként berendelt szériához most új vezetőt keresnek az alkotók.

Hirdetés

Még a nyáron számoltak be arról a hírek, hogy a Warner nem elégszik meg a készülő The Batman filmmel a Denevérember mondavilágban, és egyből berendeltek egy sorozatot is, melynek produceri teendőit a filmet rendező Matt Reeves látja el.

A széria a Robert Pattinson főszereplésével készülő mozi előtt játszódik egy évvel, és Gotham korrupcióval átitatott rendőrségét mutatja majd be. Most komoly visszalépés történt, ugyanis a showrunner otthagyta a projektet.

Hirdetés

Terence Wintert, az Emmy-díjas forgatókönyvírót kérte fel a stúdió a munkálatok élére, aki azonban most a The Hollywood Reporter értesülése szerint továbbállt.

Ugyan a Warner Bros. egyelőre nem kommentálta az értesüléseket, de a lap úgy tudja, hogy a dobbantás hátterében a jó öreg kreatív nézeteltérések állnak, mivel Winter víziója nem klappolt azzal, amit Reeves és a többi producer elképzelt.

Ez kifejezetten szomorú, ugyanis a leköszönő showrunner korábban olyan forgatókönyveken hagyta rajta kézjegyét, mint a Maffiózók, a Gengszterkozó, a Bakelit vagy A Wall Street farkasa, tehát a gengsztervilág megjelenítésével valószínűleg nem lett volna gondja.

Mivel a sorozat nagyjából akkor játszódik majd, amikor Batman először feltűnik Gothamben, így valószínűleg a Warnernek komoly követelései voltak az eredetsztorival kapcsolatban.

Egyelőre tehát vezető nélkül árválkodik a projekt, de a producerek már nagyban keresik azt a szakembert, aki betöltheti Winter helyét. Értelemszerűen megjelenési dátumról még fölösleges beszélni, hiszen a The Batman mozifilm megjelenéséig is fájdalmasan sokat kell várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)