Hirdetés

Kezdhetünk aggódni? Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével készülő új Penge film rendezője

|

Ez már csak azért is nagyon ciki, mert elvileg ősszel indulna a forgatás.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be először arról pár órája, hogy a 2023-ra tervezett új Penge (Blade) mozi rendezője, Bassam Tariq dobbantott, elhagyta a projektet. Mindez azért lehet nagyon kellemetlen a Marvel Studiosnak, mert az eddigi tervek szerint a film forgatása idén novemberben indult volna Atlantában, így azonban kérdésessé vált, hogy két hónap alatt tudnak-e új direktort találni. 

A színészgárdában nem történt változás, továbbra is az Oscar-díjas Mahershala Ali a főszereplő, és feltűnik majd a filmben Delroy Lindo és Aaron Pierre is. Egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan miért is lépett le Bassam Tariq.

Hirdetés

A Marvel illetékesei elég szűkszavúan nyilatkoztak, annyit mondtak csak el a The Hollywood Reporternek, hogy "a gyártási ütemterv folyamatos eltolódása miatt" Bassam Tariq már nem segíti rendezőként a projektet, ugyanakkor továbbra is a film vezető producere marad. Hozzátették továbbá, hogy nagyra értékelik Tariq eddigi munkáját. Bassam Tariq is kiadott egy nyilatkozatot, ebben viszonozta a jókívánságokat, és köszönetet mondott a Marvelnek az eddigi közös munkáért. 

Tény, hogy a Penge forgatása nem keveset csúszott (jó eséllyel többször is át kell rakni a kezdés időpontját), illetve jó pár átíráson is át kellett mennie a forgatókönyvnek, így lehet, tényleg nincs szó semmiféle kreatív nézetkülönbségről, valóban csak az időbeosztás kavart be a további közös munkába Tariq és a stúdió között. Kíváncsian várjuk, kit ültet majd a Marvel a helyére, nincs sok idejük gondolkodni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ha semmi sem változik, akkor a Penge 2023. november 3-án érkezik majd meg az amerikai mozikba - hozzánk pedig minden bizonnyal egy nappal korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)