Hirdetés

Lelki ismeretek - nézd meg magyar szinkronnal a Pixar új cukiságának előzetesét!

|

A Disney és a Pixar jövőre egy újabb lélekmelengető animációs filmmel készül meghódítani a szívünket.

Hirdetés

A Pixar Animation Studios számtalan alkalommal bizonyította már, hogy rajzfilmjeikkel egyszerre tudnak szólni a kicsikhez és nagyokhoz úgy, hogy mindenki szórakozás közben vonhassa le az általános tanulságokat. 2015 óta nem telhetett el egyetlen év sem új Pixar rajzfilm nélkül (sőt gyakorlatilag az utóbbi húsz évből mindösszesen négyet hagytak ki), ez pedig jövőre sem lesz másképp. 

Hirdetés

2020-ban ugyanis Lelki ismeretek (Soul) címmel érkezik következő meséjük, amit az a Pete Docter rendez, akinek korábban az Agymanókat, vagy épp a Felt köszönhettük. Értelemszerűen a Lelki ismeretek esetében is hasonló érzelmi töltetre számíthatunk, mint az említett két mozi esetében, szóval nem árt, ha zsepivel is készülünk majd a bemutatóra, ami 2020. június 18-án esedékes. Könyököljetek rá a nagy Play gombra, nézzétek meg a frissen érkezett magyar szinkronos előzetest, és pontosan érteni fogjátok, hogy miről is beszélek. 

További szinkronos és feliratos előzetesekért érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)