Hirdetés

Lelombozó infót közölt a Stranger Things sztárja a 4. évadról

|

Abból eddig se csináltak titkot, hogy a Netflix sikersorozata, a Stranger Things a koronavírus miatt a várthoz képest később folytatódhat.

Hirdetés

Ha minden igaz, a napokban szegezték neki Finn Wolfhardnak, a Stranger Things Mike-jának a kérdést a Fanmio nevű, rajongókat és sztárokat online meetupokon összehozó platformon azzal kapcsolatban, hogy mikor jön már a netflixes sikersorozat negyedik évada.

A 18 éves, az Az-filmekben vagy majd a Szellemirtók: Az örökségben is felbukkanó színész nem túl biztató válasszal szolgált: állítása és reményei szerint valamikor a jövő évben kellene megérkeznie az új évadnak.

Hirdetés

Abból sem a streamingszolgáltató, sem a közreműködők nem csináltak titkot az elmúlt időszakban, hogy a negyedik évad forgatása döcögősen zajlik a koronavírus-járvány közepette: 2020 elején hiába promózták magabiztosan a folytatást a széria egyik legnépszerűbb karakterével, tavasszal máris le kellett állni a pandémia miatt, hogy csak ősszel tudják ismét beindítani a munkálatokat.

Hivatalos premierdátumot (vagy akár csak időszakot) azóta sem jelentett be a Netflix, noha ebből még nem következik az, hogy Wolfhard tényleg több infóval rendelkezik ez ügyben. Persze ettől függetlenül is lelombozó szavak ezek tőle, hiszen a harmadik évad 2019. júliusi premierje óta már most is éppen elég idő telt el. Nyugtassuk magunkat a tudattal, hogy a szolgáltató másik sikercíme, a Vaják az ígéretek szerint már valóban 2021-ben tér vissza a második etappal, hiszen hányatott sorsú felvételeinek immáron hivatalosan is vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)