Hirdetés

Lemész hídba, ha megtudod, melyik Star Wars szerepet utasította vissza Al Pacino

|

Egész Hollywood történetét átírta volna, ha a színészlegenda igent mond a felkérésre.

Hirdetés

Al Pacino karrierjét talán nem kell különösebben bemutatni, de ha valaki esetleg lemaradt volna az elmúlt 60 év filmművészeti remekműveiről, annak három címet mondanánk: Keresztapa-trilógia, A sebhelyes arcú, Szemtől szemben.

Persze, a ma már 82 éves színészlegendának több tucatnyi olyan szerepe van, amelyeket egyesével ki lehetne emelni az életművéből, de talán a legszigorúbb rajongók sem feszítenek keresztre, ha azt mondom, a fenti három mindenképpen koronaékszer a karrierjében.

Hirdetés

Nemrég azonban kiderült, hogy Al Pacino szerepelhetett volna minden idők egyik legsikeresebb filmes franchise-ában, a Star Wars-mozikban. A színész a Varietynek adott interjújában mesélte el, hogy a hetvenes években nem akármilyen szerepet ajánlottak fel neki.

Nos, nemet mondtam a Csillagok háborújára. Amikor először szóba került, én voltam az izgalmas új fiú a környéken - ez történik az emberrel, ha híres lesz. Szinte minden szereppel úgy voltak, hogy "adjátok a szerepet Al-nek!". Akár Erzsébet királynő szerepét is nekem adták volna. Így kaptam meg a Csillagok háborúja forgatókönyvét. Elképesztő mennyiségű pénzt ajánlottak. Elolvastam, nem annyira értettem, ezért azt mondtam, hogy nem tudom elvállalni Han Solo szerepét. Így viszont megalapoztam Harrison Ford karrierjét

 - mondta Al Pacino.

Ma persze már nehéz lenne elképzelni, hogy a minden hájjal megkent űrcsempészt más is játszhatná, mint a csibészes mosolyú Ford, de azért egyszer a Midjourney-t vagy a Stable Diffusiont valaki megkérhetné, hogy legalább pár snitt erejéig képzelje el, milyen lenne, ha Al Pacino lenne Han Solo.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)