Hirdetés

Leonardo DiCaprio fénykardos randija eddig 2022 legviccesebb története, kár, hogy egy szó sem igaz belőle

|

Sokan tényként kezelték a kitalált sztorit, amelyben a híres színész élete legrosszabb randijára vitte exbarátnőjét.

Hirdetés

Vannak olyan álhírek, amelyek egyenesen bicskanyitogatóak, és szerencsére olyanok is felbukkannak néha, amiken inkább csak nevetni lehet, de azt legalább nagyon. Talán ti is összefutottatok a Le Cinéphiles nevű Twitter-oldalon közzétett sztorival, miszerint Leonardo DiCaprio exbarátnője, Camila Morrone arra panaszkodott, hogy a színész egy jópofa, de nem éppen romantikus randival lepte meg őt. Bárcsak így lett volna.

A bejegyzés szerint DiCaprio bérbe vett egy egész mozit, és arra "kényszerítette" a nőt, hogy megnézze az összes Star Wars-filmet, miközben ő maga a fénykardjával rohangálva úgy csinált, mintha gonosztevőkkel hadakozna.

Hirdetés

Ha valaki böngészés közben ráakad erre a posztra, talán nem is csoda, hogy elhiszi az olvasottakat, hiszen a híroldalak gyakran harangoznak be érdekesebb dolgokat így.

Íme a képekkel illusztrált, idézettel és az agyonhasznált "BREAKING" kifejezéssel kiegészített bejelentés. Hihetőnek tűnik, nem?

Nos, az a helyzet, hogy a Le Cinéphiles valójában egy szatirikus oldal, a mozis történet pedig totális kitaláció. Persze ez nem jelentett akadályt, hogy elképesztően sokan reagáljanak a posztra, ami így rövid időn belül óriási népszerűségre tett szert. Az oldal időközben meg is kérte arra a nagyérdeműt, hogy kérdezzenek már rá DiCapriónál a dologra, hátha mégis kánon lesz a sztori.

Egyébként az igaz lehet, hogy a DiCaprio nagy Star Wars-rajongó, ugyanis Jonah Hill nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy a színész rávette őt a The Mandalorian megnézésére. Hill szerint is cuki volt bébi Yoda, csak épp nagyon nem érdekelte az egész, mert azt sem tudta, miről van szó.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)