Hirdetés

Lesz egy nagy különbség Dwayne Johnson Black Adam jelmeze és a többi hősszerkó között

|

Dwayne Johnson erőnléti edzője árulta el, miben lesz egyedi a Black Adam jelmez.

Hirdetés

Az elmúlt 20 évben szuperhősfilmet valódi tömege zúdult rá a mozinézőkre, ezekben a képregényadaptációkban pedig közös volt, hogy a megfelelő izomzat látszatának elérése érdekében általában rendesen kipárnázták a színészek jelmezeit, így érték el a megfelelő, "képregényhű" hatást. 

Nem mindenkinek van azonban szüksége efféle vizuális tuningra, éppen ezért lesz teljesen egyedi Dwayne Johnson ruhája a Black Adam moziban.

Hirdetés

Johnson erőnléti edzője, Dave Rienzi mesélte el ugyanis nemrég azt, hogy The Rock jelenleg annyira ki van pattintva, hogy a jelmeztervezőknek nem kellett a szokványos párnázatokat, vagyis a kamuizmokat belevarrni a pankrátorból lett színész Black Adam jelmezébe.

Nemrég egyébként Dwayne Johnson elmondta, hogyan edzi magát azért, hogy tökéletesen mutasson majd Black Adamként a 2022-re tervezett DC Comics moziban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)