Hirdetés

Lesz kapcsolat az új Battlestar Galactica film és sorozat között

|

A kultikus sci-fi franchise bővítését többek között az X-Men veterán Simon Kinberg felügyeli.

Hirdetés

2019 szeptemberében robbant a hír, hogy az NBCUniversal streamingplatformja, a Peacock többek között olyan exkluzív tartalmakkal jön, mint a Battlestar Galactica reboot, egy új sorozat, amelyért többek között a Mr. Robot atyja, Sam Esmail felel, de rajta kívül ott van a csapatban az Assassin's Creed forgatókönyvírója, Michael Lesslie is.

A készítők akkor azt nyilatkozták, hogy bár az új széria egy új történetet fog elmesélni a Battlestar világában, tiszteletben tartja az eddig felállított mitológiát és a kultikus sorozat szellemiségét is. Csakhogy ezzel még nem fújt ki a világépítés, ugyanis mint tavaly októberben kiderült, egy film is készül, ráadásul az X-Men filmek producere, Simon Kinberg felügyeli. 

Hirdetés

Így érkeztünk el a legújabb fejleményekig. Kinberg most a Collidernek adott interjújában mesélt róla, hogy a film és a sorozat kapcsolódni fog, ugyanis ugyanazon az univerzumon osztozkodnak:

"A Sammel és a műsorral kapcsolatos helyzetet illetően nem tudok túl sokat mondani azon kívül, hogy szinergia van a két vállalat között, és folyamatos a kommunikáció közöttünk. Közel kerültünk egymáshoz, és nagyon jól éreztük magunkat együtt."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Premierdátummal persze még egyik projekt sem rendelkezik, sőt a film valószínűleg még távolabb is van, mint a sorozat, ugyanis Kinberg reményei szerint idén fognak rendezőt találni hozzá. 

"Ez egy megasztikus, hatalmas film, és az előkészítési időszak nagyon hosszú lesz, így azt hiszem, hogy még ha ma sikerülne is találni egy rendezőt, akkor is hat-kilenc hónapba telne a film megfelelő előkészítése. Tehát legkorábban az év végén forgatnánk. Valószínűleg a jövő év elején fogunk."

Ti várjátok már az új Battlestar Galactiva, avagy Csillagközi romboló filmet és sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)