Hirdetés

Lesz Legenda vagyok 2, Will Smith és Michael B. Jordan is készül a filmre

|

A 2007-es, poszt-apokaliptikus adaptáció végre tényleg megkaphatja folytatását, a főszereplők pedig már készülnek is a melóra.

Hirdetés

A Warner Bros. még 2007-ben vitte vásznakra Richard Matheson sci-fi regényét Legenda vagyok címmel. A film 150 millió dolláros költségével közel 600 milliót hozott, és bár nem lett egyértelműen legenda, azért a folytatás lehetősége ott lógott a levegőben. Bár sok kérdést felvetve...

A sztori végén Smith karaktere, Dr. Robert Neville ugyanis feláldozta magát, hogy megmenthesse az emberiség jövőjét. A filmhez készült egy alternatív befejezés, ami felkerült a DVD-re, de még így is kérdéses, hogyan fogják folytatni a történetet.

Hirdetés

Akárhogy is, annyi biztosnak tűnik, hogy lesz folytatás. Will Smith visszatér majd Robert szerepében, Michael B. Jordan pedig egy új karakter képében fogja támogatni őt.  A sztoriról egyelőre semmit sem tudni, de a két színésznek a színfalak mögötti munkában is komoly szerepe lesz majd.

A Legenda vagyok 2-nek még rendezője sincs, így a premier dátum is messze van még, egyelőre csak jó tudni, hogy terveznek ilyesmit, kíváncsiak vagyunk, hogyan szövik tovább az egyszer már (majdnem) lezárt történetet.

Ti mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)