Hirdetés

Lesz másik Breaking Bad spin-off a Better Call Saul után?

|

A sorozatok alkotója, Vince Gilligan nyilatkozott arról, hogy számíthatunk-e más mellékszálakra is, és ha igen, mikor.

Hirdetés

Nem csak az öt évadot megélt, Bryan Cranston és Aaron Paul főszereplésével készült Breaking Badet (magyarul Totál szívást) tartjuk minden idők egyik legjobb sorozatának, hanem annak spin-off sorozatát, a Bob Odenkirk karakterére, Saul Goodmanre fókuszáló Better Call Sault is. Utóbbi hatodik és egyben utolsó évada pár nap múlva zárul le, ennek kapcsán pedig meg is kérdezték a sorozatok egyik atyját, Vince Gilligant, hogy miképpen látja a franchise jövőjét, lesz-e még mellékszál és mikor. 

Hirdetés

A szériáknak otthont adó AMC Networks elnöke, Dan McDermott júliusban elmondta, hogy ők nyitottak a Breaking Bad univerzumának bővítésére, az ajtajuk mindig nyitva áll a két alkotó előtt, Gilligan azonban a mostani nyilatkozata alapján biztosan tartani szeretne egy nagyobb szünetet: 

"Határozottan el tudom képzelni, hogy újra meglátogassam ezt a világot. Önző módon szeretném is folytatni ezt az egészet. De anélkül, hogy neveket mondanék, ha visszagondolok néhány világra, univerzumra, a történetekre, amiket imádok - függetlenül attól, hogy azok tévésorozatok vagy filmek -, úgy vélem, hogy van egy bizonyos pont, amit nehéz meghatározni, de az jelzi, hogy már túl sok mindent készítettél ugyanabban az univerzumban. Csak hagyd békén."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

"Egyes univerzumok sokkal nagyobbak és rugalmasabbak. A miénk nagyon kicsi, csak Albuquerque, Új-Mexikó, szemben a többi film- és tévésorozat világaival. Leginkább attól félek, hogy túlságosan egysíkúvá válok. Igen, még többet tudnék kihozni ebből az univerzumból. És talán egy napon meg is teszem, különösen, ha mindenben elbukok, ami ezután következik. Akkor majd visszamászok. De pillanatnyilag, akár van hely a bővülésre, akár nem - de valószínűleg lenne - úgy érzem, hogy itt az ideje valami újat csinálni."

Gilligan tehát most egy ideig szeretne mást csinálni (ami nem is meglepő, hiszen a Breakind Bad 2008-ban debütált), de nyitott a későbbi visszatérésre. És már van is rá ötlet, hogy ki kaphatna legközelebb spin-offot, legalábbis Giancarlo Esposito örömmel mutatná meg a hidegvérű Gus Fring felemelkedését. Ti milyen mellékszálat tudnátok elképzelni még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)