Hirdetés

Lesz meztelenség is az Amazon-féle A Gyűrűk Ura-sorozatban, de itt meghúzzák a határt

|

A legújabb pletykák miatt egyesek már az A Gyűrűk Ura-sorozat bojkottjára biztatják a nézőket.

Hirdetés

Voltak, akik egyáltalán nem örültek azoknak a pletykáknak, melyek szerint az Amazon csillagászati összegekért készülő A Gyűrűk Ura-sorozatban meztelenkedés és konkrét ágyjelenet is lesz. Nos, a MovieWeb információi szerint részben megnyugodhatnak a prűdebb Tolkien-rajongók, ugyanis a híreszteléseknek csak az egyik fele igaz.

Tényleg lesz meztelenség az Amazon sorozatában, viszont ez nem szexuális vonatkozásban történik, konkrét aktust pedig egyáltalán nem fognak látni a tévénézők, szex tehát nem lesz a szériában. Mindenki döntse el maga, hogy ez jó, vagy épp rossz hírnek számít-e.

Hirdetés

A MovieWeb informátorai azt is elárulták, hogy Szauron még biztosan nem bukkan fel a sorozat első évadában, úgyhogy aki épp rá várt, az biztosan csalódni fog. Biztosan felbukkan azonban Celebrimbor, akit jól ismerhetnek a Middle-earth: Shadow of Mordor és Middle-earth: Shadow of War videojátékok kedvelői. 

Celebrimbor kovácsolta a tündék Három Gyűrűjét, melyeket Galadriel, Círdan és Gil-galad kapott meg. Círdan saját gyűrűjét később Gandalfnak adta, a harmadik gyűrű pedig Gil-galad halála után Elrondra szállt. Jelenleg nem tudjuk, ki fogja a sorozatban Celebrimbort alakítani, mivel eredetileg Tom Budge játszotta volna el, ő viszont dobbantott a projektből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)