Hirdetés

Letartóztatták Ezra Millert, a The Flash mozi címszereplőjét

|

A beszámolók szerint Hawaiin kattant a bilincs Flash, vagyis Ezra Miller csuklóján.

Hirdetés

Ezra Miller élete eddig sem volt mentes a balhéktól, elég csak arra az esetre gondolni, egy nő viccből provokálni kezdte őt, a színész viszont dulakodni kezdett, és a földre vitte a hölgyet, látszólag cseppet sem gyengéd módon, a nyakát megragadva.

Most viszont egészen odáig fajultak a dolgok, hogy Hawaiin a rendőrség rabosította a színészt - legalábbis erről érkeztek beszámolók, illetve egy rendőrségi fénykép is kering a világszőttesen. 

Az eset a beszámolók szerint vasárnap éjjel, mindössze fél órával éjfél előtt történt a Silva Street nevezetű bárban, ennek dolgozói hívták ki a dél-hiloi rendőrséget rendbontás miatt. A helyínre érkező járőrök pedig lecsuktak egy férfit, akit később Millerként azonosítottak.

Hirdetés

A hírek szerint Millert az hozta ki a sodrából, hogy a bár vendégei karaokét énekeltek. A színész trágárságokat kiabált a mulatóknak, majd odament hozzájuk, és kitépte a mikrofont egy 23 éves nő kezéből, illetve az est folyamán nekirontott egy 32 éves, dartsozó férfinak. 

A bár tulajdonosa többször kérte Millert, hogy álljon le, de ennek nem lett semmi eredménye. Eztán döntött úgy, hogy inkább kihívja a rendőröket. A színész végül két vádpontot zsebelhetett be (garázdaság vétsége, illetve zaklatás vétsége), majd 500 dolláros (kb. 187 ezer forintos) óvadék ellenében távozhatott a rendőrségről.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Millert egyébként idén a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkaiban láthatjuk, jövőre pedig az ő főszereplésével érkezik a The Flash mozi. Egyelőre nem tudni, az őt alkalmazó stúdiók lépnek-e valamit a történtek tükrében - nem szokták díjazni az efféle viselkedést. 

Ezra Miller rendőrségi fotója

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)