Hirdetés

Letartóztatták kiskorúval folytatott szexuális tartalmú beszélgetés miatt a Trónok harca és a Thor színészét

|

Az 50 éves Joseph Gatt tevékenységére névtelen bejelentés után figyelt fel a rendőrség.

Hirdetés

Április 6-án házkutatást tartottak Joseph Gatt Los Angeles-i otthonában, ezután pedig őrizetbe is vették a színészt, aki állítólag szexuális tartalmú üzeneteket váltott egy kiskorúval - tudta meg a TMZ. A többek között a Trónok harcában és a Thorban is látható Gatt egy névtelen bejelentést követően került a rendőrség célkeresztjébe.

Az 50 éves színészt még hazaengedték 5000 dolláros óvadék fejében, ami azt jelenti, hogy az ügy még korántsem zárult le. Már csak azért sem, mert a Los Angeles-i rendőrség ifjúságvédelmi alosztálya most Gatt további lehetséges áldozatait keresi.

Hirdetés

A londoni születésű Joseph Gatt meglehetősen feltűnő külseje miatt pályafutása során szinte kivétel nélkül negatív karaktereket személyesített meg. A moziba járó, illetve sorozatokat kedvelő nézőközönségnek számos produkciókból lehet ismerős: a Trónok harcában egy Warg nevű thenn kannibál volt a Falon túlról, a Thorban pedig Grundroth, az egyik fagyóriás. De ugyanígy említhetném a Banshee című sorozatot, amelyben egy Anthony Starr (Homelander a The Boysból) karakterét terrorizáló albínó elítéltet alakított.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)