Hirdetés

Letartóztatták MrBeastet, de miben lehet ilyenkor biztos egy népszerű videós?

|

Olyan világot élünk, hogy ha bilincs csattan egy ismert tartalomgyártó csuklóján, már ő sem tudja, hogy ez prank vagy swatting.

Hirdetés

A YouTube aktuális kedvence, Jimmy 'MrBeast' Donaldson a napokban nagyon fura helyzetben találta magát. Az úton gurulva egyszer csak a helyi rendőrség kezdte követni, félreállították és letartóztatták. Először azt hitte, hogy viccelnek vele, de amikor betuszkolták a szolgálati járműbe, akkor már megremegett a kezdeti vigyor. Elkezdte azt találgatni, hogy mit csinálhatott, vagy ki jelenthette fel, de persze az első ösztöne bizonyult helyesnek.

MrBeast azzal vált népszerűvé, hogy pénzt osztott szét, felszolgálóknak osztogatott ingyen autót, emberek szemműtétét fizette ki és egyéb jótékony célokra költötte vagyonát. Akciói azonban megosztották a közönséget, számos kritikusa és kifejezett ellendrukkere akadt tevékenysége miatt (főként azzal az indokkal, hogy mások elesettségéből kovácsol magának előnyt), így nem elképzelhetetlen, hogy valaki egy mondvacsinált ürüggyel ráküldje a rendőröket, de a valóság persze az volt, hogy YouTube videóst cimborája, Eric Decker tréfálta meg.

Hirdetés

Decker valódi rendőröket kért meg arra, hogy letartóztassák és bevigyék a videóst, és csak akkor árulták el neki, hogy mi is történik, amikor már fotózása zajlott.

"Kezdtem azt hinni, hogy tényleg baj van. Először gondoltam, hogy csak egy vicc az egész, de aztán az járt a fejemben, hogy kicsit drága a trükk egy vicchez. Amikor már odaértünk a rendőrőrsre, akkor már tényleg az volt bennem, ez már halálosan komoly"

Hogy egyébként mennyire segíti a rendőrségbe vetett bizalmat, hogy rabosítanak valakit kamuból egy átverés kedvéért, az megint más kérdés, ahogy az is, hogy a YouTube elitje már pontosan ugyanolyan valóságshowkat csinál, mint ami elől a közönség ide menekült a tévéműsorok sivárságát és műviségét kritizálva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)