Hirdetés

Letöltendő börtönbüntetést kapott a Smallville szexrabszolgákat beszervező színésznője

|

Allison Mack 15 évet, vagy még annál is többet kaphatott volna, de megúszta jóval kevesebbel.

Hirdetés

Alighanem meglepetten kapta fel a fejét a hírre tavaly a világ sorozatrajongó fele, amikor tudomást szerzett arról, hogy a Superman fiatalkorát bemutató Smallville egyik kulcsfontosságú karakterét, Chloe Sullivant megformáló Allison Mack újabb tévés produkció helyett egy bűnügy szereplőjeként tért vissza a képernyőkre.

A most 38 éves színésznő ugyanis vezető beosztású tagja volt annak az NXIVM néven elhíresült szektának, melynek vezére, Keith Raniere 120 évet kapott, miután számos vádpontban bűnösnek találták. Röviden és tömören a szekta más prominenseivel együtt házi (szex)rabszolgaként használta az új tagokat, akiket még meg is billogoztak, csak hogy tudják, hol a helyük.

Hirdetés

Mack arra használta ismertségét, hogy új tagot toborozzon, noha a bíróság előtt már igyekezett saját magát is áldozatként feltüntetni, akit valósággal megbűvölt Raniere, és igazából nem is volt tudatában annak, hogy amit tesz, azzal árthat másoknak. Az egész ügyről itt írtunk részletesebben, de ha olvasgatás helyett inkább videót néznétek, akkor sincs baj, elég csak egy picit lejjebb görgetnetek.

Előzetesen úgy becsülték, hogy amennyiben a bíróság bűnösnek találja, legalább 15 évet kell majd ülnie, ha nem többet, ehhez képest Nicholas Garaufis bíró mindössze 3 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte, miután Mack bűnösnek vallotta magát. A színésznő, aki 2018-as letartóztatása óta házi őrizetben volt, szeptember 29-én kezdi meg büntetését. Védője azt szerette volna elérni, hogy Macknek ne kelljen rács mögé vonulnia, azaz kapjon felfüggesztettet, vagy tölthesse házi őrizetben a megítélt három évet, ám kérvényét a bíró azzal az indoklással utasította el, hogy a Smallville egykori sztárja fontos szerepet játszott a szekta életében.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Mindazonáltal figyelembe vette, hogy Mack végig együttműködött a hatóságokkal, hajlandó volt a szektavezér ellen vallani, valamint úgy értékelte, hogy őszinte megbánást mutatott. Ezért nem kapott végül olyan hosszú börtönbüntetést, mint amit az ügyész szeretett volna: 14-17 évet. Vagyis mindent összevetve Allison Mack olcsón megúszta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)