Hirdetés

Lezárult a Black Adam újraforgatása, új fotókat osztott meg Dwayne Johnson

|

A DC egyik legújabb filmjének premierjét nemrégiben halasztani kellett, de nemsokára érkezik az első hivatalos trailer.

Hirdetés

A WarnerMedia idén márciusban jelentette be, hogy több film premierje halasztásra kerül, többek között a Black Adam idén júliusra tervezett bemutatója is. A Jaume Collet-Serra rendezésében készülő film egyes jelenetei egyébként újraforgatást igényeltek, azonban a produkciós csapat sikeresen zárta ezt a munkát, és elvileg minden akadály elhárult az októberi premier elől.

A címszereplő Dwayne "The Rock" Johnson természetesen nagyon elégedett az eredménnyel, és ennek örömére néhány új fényképet is megosztott a forgatásról.

Hirdetés

Johnson a Twitteren közzétett bejegyzésében megerősítette, hogy a Black Adam előzetesének világpremierjére már csak néhány napot kell várni, ugyanis az június 8-án kerül bemutatásra. A főszereplő fekete-fehérben megosztott felvételein látható Black Adam jelmeze, ami színesben és teljes valójában vélhetően még ütősebb lesz.

Dwayne Johnson mellett Aldis Hodge látható majd Hawkman, Noah Centineo Atom Smasher, Quintessa Swindell pedig Cyclone szerepében. Pierce Brosnan alakítja Doctor Fate-et, Sarah Shahi pedig Adrianna Tomazként lesz látható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Black Adam 2022. október 21-én debütál a hazai mozikban, az első hivatalos trailer pedig június 8-án, vagyis jövő szerdán lesz látható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)