Hirdetés

Lezárult a The Boys 4. évadának forgatása, Karl Urban és Jeffrey Dean Morgan közös képpel ünnepelnek

|

Még mindig rejtély, hogy kit fog megformálni a The Walking Dead Neganjét alakító színész.

Hirdetés

Meglehet, hogy a DC és a Marvel uralja a képregénypiacot, valamint az ő logójukat láthatjuk a legtöbb adaptáció elején, szerencsére más, kisebb kiadók is aktívak. Ráadásul ezek rendszerint olyan, a fősodorból kilógó alkotásokat gondoznak, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy a futószalagon gyártott, minden egyediségtől és egyéniségtől megfosztott filmekbe és sorozatokba belefáradt közönséget felrázzák.

Pontosan ilyen a Garth Ennis és Darick Robertson füzetei nyomán készült The Boys, amit az Odaát (Supernatural) alkotója adaptált kis képernyőre. A sorozat azonnal az Amazon Prime Video húzócímei közé katapultálta magát, és bár már túl van három évadon, változatlanul felívelő a pályája. A folyamatosan növekvő nézettség és a kiváló kritikák tükrében nem is lehetett kérdés, hogy szükség lesz negyedik évadra is, mellesleg a történet szálai sincsenek még elvarrva.

Hirdetés

Az említett újabb szezon forgatását épp a minap fejezték be, és ennek örömére a gonosz és korrupt szuperhősök ellen küzdő csapat vezetőjét, Billy Butchert alakító Karl Urban megosztott egy képet az Instagramon, amin Jeffrey Dean Morgannel látható. De persze ebből sem derül ki, hogy a színész melyik karakter bőrébe bújt, és a fejüket a megfejtésen törő rajongók dolgát kollégája bejegyzése sem könnyítette meg.

"Hé, ez egy kép a 4. évad forgatásának lezárásáról. Hatalmas köszönet a fenomenális stábnak és a színészeknek. Imádlak titeket srácok! Mivel nem oszthatok meg képeket a kulisszák közül, ezért itt van egy Jeffrea Dean Morgenről és rólam egy Cadillac reklám forgatásáról"

- írta Urban.

Morgan öltözéke egyébként arra enged következtetni, hogy nem a szuperhősök táborát gyarapítja, de erre azért nem vennénk mérget, volt már olyan szereplő nem is egy, aki titkolta képességet, vagy használta ugyan azokat, de eszébe sem jutott kívülre felvenni az alsónadrágját.

A The Walkin Dead sztárján kívül szintén új szereplő Susan Hayward a Narancs az új feketéből, valamint Valorie Curry a Detroit: Become Humanből, akik két, a Vought által frissen felfogadott szuperhőst fognak eljátszani, Sister Sage-et és Firecrackert. Azt ellenben, hogy mikor láthatjuk a negyedik évadot, egyelőre nem tudjuk.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)