Hirdetés

Az Evil Dead remake rendezője Half-Life filmet forgatna

|

Sokaknak beletört már a bicskája a Half-Life filmadaptációjának tárgyalásaiba, talán pont egy újonc jár szerencsével.

Hirdetés

Mi lennénk az elsők, akik örömtáncot lejtenénk, ha végre biztos kezekbe kerülne a Half-Life filmváltozata, de a rajongók jobban értenek hozzá, hogy miként kell megközelíteni a témát, mint bármelyik rendező. A vállalkozó szellemű direktorok munkáját az sem könnyíti meg, hogy Gabe Newell korábbi nyilatkozatában kijelentette: ha valaha is lesz Half-life film, azt biztos, hogy a Valve készíti majd, akár a sci-fi mogul J.J. Abrams segítségével.

Fede Alvarez, az Evil Dead remake rendezője a Yahoo Movies magazinnak elárulta, hogy rendkívül szeretné mozivászonra vinni Gordon Freeman kalandjait. Alvarez mindig is egy Half-Life film megvalósításáról álmodott, de tisztában van vele, hogy kifejezetten nehéz dolga lesz, hiszen korábban már Steven Spielbergnek is beletört a bicskája a tárgyalásokba. Újabb jelentkező a filmre, de a Half-Life 2: Episode 3 még mindig sehol, szóval bőven van mire várakozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)