Hirdetés

Epikus előzetessel jelentkezett Az acélember

|

Három perces, vadonatúj Man of Steel trailerrel rukkolt elő a Warner Bros., Christopher Nolan megreformálja Superman világát is.

Hirdetés

Ahogyan arról a CineStar blog is beszámolt, megjelent Az acélember új előzetese, amely sokkalta többet mutat elődeinél. Még most is az állunkat keresgéljük.

A 2006-os Superman visszatér nem éppen azt testesítette meg, amit a rajongók elvártak volna, az egyébként zseniális Kevin Spacey is erőtlennek bizonyult Lex Luthor szerepében. A Warner szerette volna megreformálni a DC legnagyobb reménységét, tehát ahhoz fordultak segítségért, aki tovább szőtte Batman legendáját és bankot robbantott vele. Christopher Nolan stílusával és precizitásával, valamint a 300 és Watchmen filmeken edződött Zack Snyder képi megvalósításaival a Man of Steel 2013 egyik legnagyobb blockbusterévé válhat, amely bevételi szempontból megszorongathatja akár a Bosszúállókat is. Az acélember Hans Zimmer dallamaival, David S. Goyer (Batman-trilógia) forgatókönyvével próbál minket levenni a lábunkról, olyan színészeket felvonultatva, mint Henry Cavill, Amy Adams, Kevin Costner, Russell Crowe, Michael Shannon vagy éppen Laurence Fishburne. Superman soha nem volt még ennél acélosabb, pedig rúgott már szét pár szuperhős hátsót, gondoljunk csak az Injustice: Gods Among Us összecsapásaira. Íme a harmadik – mindent elsöprő – trailer:

Az acélember 2013. június huszadikán érkezik a magyar mozikba, ott a helyünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)