Hirdetés

Liam Hemsworth már korábban is szóba került Ríviai Geralt szerepére

|

Nem előzmény nélküli az, hogy a Netflix pont őt castingolta Henry Cavill helyére.

Hirdetés

Derült égből villámcsapásként érte a Henry Cavill- és/vagy Witcher-rajongókat, amikor a Netflix nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy hatalmas változás következik be a harmadik szezon után a Vaják sorozatban: Cavill ugyanis kiszáll és egy másik színész váltja őt, méghozzá Liam Hemsworth. 

Sokan nem örültek a váltásnak, azóta már petíció is született, amiben Cavill visszatérését és a széria írócsapatának kirúgását követelik, de a Netflixet aligha lehet meggyőzni ilyesmivel, szóval az előfizetők egyetlen módon jelezhetik majd felé a véleményüket, ha nem nézik a negyedik szezont. 

Hirdetés

Persze nem mindenki lázadozik az ifjabb Hemsworth castingolása ellen, egy grafikus például elképzelte, hogyan mutat majd a színész a karakter bőrébe bújva. Chris Hemsworth testvérét egyébként nem a kalapból rántotta elő a streaming vállalat, volt előzménye a kiválasztásának.

A Witcher híreket megbízhatóan szállító Redanian Intelligence beszámolója alapján Liam Hemsworth is versenyben volt 2018-ban Ríviai Geralt szerepére, ő volt az egyik nagy esélyes, azonban végül Henry Cavill meggyőzőbb volt, így ő kapta a főszerepet. Az RI forrásai szerint a karakter újracastingolása ezért már nagyon gyors procedúra volt, mivel a producerek visszanézték az eredeti meghallgatási felvételeket, és Hemsworth-re esett a választásuk. Erre állítólag 2022 nyarának második felében, a harmadik évad forgatása alatt került sor. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hogy milyen lesz Liam Hemsworth Geraltként, az nem mostanában derül ki: idén az előzménysorozat, a Vaják: A vér eredete debütál, jövőre pedig bemutatják a harmadik évadot - az utolsót, amiben Cavill-t a Fehér Farkasként láthatjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)