Hirdetés

Liam Neeson is visszatérne az Obi-Wan sorozatban

|

A Qui-Gon Jinnt alakító színész sem bánná, ha újra felkérnék a szerepre.

Hirdetés

A Star Wars franchise jövője nagyon izgalmasnak ígérkezik, és az egyik legjobban várt új jövevény az Obi-Wan sorozat lesz. A Disney+ buliban visszatér az előzménytrilógiás mémek keresztapja, Ewan McGregor, de már az is biztos, hogy Hayden Christensen is benéz majd.

A kérdés az, hogy Obi-Wan mestere, Qui-Gon Jinn is visszatérhet-e. A sztori szerint lenne értelme, de a színész, Liam Neeson annak idején kifejezetten ellenezte a dolgot.

Hirdetés

Az előzménytrilógiák óta eltelt évek viszont megpuhíthatták az akcióhőst, mert most nagyon más választ adott a kérdésre. Ezúttal a Collider újságírója kérdezte ki arról, hogyha lenne rá alkalom, akkor visszatérne-e a Star Wars univerzumba. Ő pedig így felelt: 

"Hogy őszinte legyek, én nem hallottam semmit a dologról. Alapvetően persze, benne lennék, igen."

Amikor Obi-Wan a Star Wars: A sithek bosszúja végén a remeteéletet választotta, akkor Yoda felhívta rá a figyelmét, hogy Qui-Gon megtalálta a módját a halálból való visszatérésre  - gyakorlatilag erőszellemmé változott, bár neki eddig csak a hangját hallhattuk. Adná magát a dolog, hogy az egykori mester visszatérjen. Reméljük tényleg sor kerül erre a sorozatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)