Hirdetés

Lights Out - kétperces horror, ami miatt ma lámpánál alszol el

|

Nem kell koffein ahhoz, hogy felébredj. Nézd meg inkább David F. Sandberg zseniális horrorját. Vagy várj vele estig. Te tudod.

Hirdetés

Nem volt egy felelős döntés kávéval a kezemben még laposakat pislogva rákattintani erre a linkre. Most már igazából mindegy, a billentyűzetből majdcsak kipucolom valahogy a kávét, de mielőtt ezt megtenném, megosztom veletek is ezt a csodát.

A Lights Out egy rövidfilm, ami ráadásul egy horror is. A filmet David F. Sandberg készítette a BC Horror Challengre és meg is nyerte vele a legjobb rendező díját. Az a helyzet, hogy okkal. Láttunk már mostanában zseniális rövidfilmeket, ha emlékeztek a hétperces szívszorító zombidrámára, akkor tudjátok miről beszélek.

Na, a Lights out is hasonlóan hibátlan, csak épp máshogy.

Érdemes körülnézni a többi díjazott film között is, mert akad ott még csemege a horrorrajongóknak. Van olyan, amit szívesen látnék teljes filmként is, de ezek köztül is leginkább a Lights Out fogott meg. Ma egy kicsit elgondolkodom majd, mielőtt lekapcsolom a villanyt.

Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)