Hirdetés

Élőszereplős Lilo és Stitch filmen dolgozik a Disney

|

Több mint 16 évvel az eredeti mese megjelenése után új formában élvezhetjük a történetet.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter legfrissebb információi szerint különleges hibrid CGI és élőszereplős technológiával készülne el a Lilo és Stitch mozifilm. Úgy tűnik, a Disney tényleg addig akarja ütni az élőszereplős adaptációk vasát, amíg az meleg. 

Hirdetés

Az eredetileg 2002-ben megjelent Lilo és Stitch a stúdió egyik legnépszerűbb rajzfilmje volt, így annyira nem is meglepő, hogy a Disney egy újfajta kiadásban is elkészítené a filmet. A tervek szerint az élőszereplős Aladdin mozin is dolgozó Dan Lin és Jonathan Eirich látná el a produceri feladatokat, és a film hasonló technológiával készülne, mint Jon Favreau 2016-os A dzsungel könyve mozija.

A Disney egyelőre még nem osztott meg részleteket a projekttel kapcsolatban, így a megjelenési dátumról sem tudni semmit. Egyes források szerint viszont akár az is elképzelhető, hogy az új Lilo és Stitch nem is a mozikban, hanem a Disney jövőre induló streaming szolgáltatásának keretében debütálna.

Ti örültök az élőszereplős Lilo és Stitch film hírének? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)