Hirdetés

Lilo és Stitch élőszereplős remake készülhet a Disney+-ra

|

Folytatódik a klasszikus Disney filmek újracsomagolása, a Susi és Tekergő után újabb film készül, ami nem kerül mozikba.

Hirdetés

Disinsider jelentése szerint a Disney arra készül, hogy a 2002-es Lilo és Stitch mesefilmet is új köntösben tálalja fel. A film egy előszereplős/CGI hibrid lesz, amit Hawaii-on forgatnak majd, az elkészült műalkotás pedig egyenesen a Disney+-ra megy.  Egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődnek majd a munkálatok, vagy hogy nagyjából mikor érkezhet a film.

Hirdetés

Az eredeti rajzfilmben megismerhettük Lilót, a magányos kislányt, aki összehaverkodott egy Stitch nevű földönkívüli lénnyel. A Stitchet játszó Chris Sanders egyébként a beszámoló alapján a remake-re is visszatér.

A 2002-es eredeti annak idején meglehetősen nagy siker lett: 273 millió dollárt termelt, és tekintettel a 80 milliós büdzsére, a film jó befektetésnek bizonyult. A Disney később kiadott pár DVD-re készült folytatást és egy animációs sorozatot is. Kíváncsiak leszünk rá, hogy a remake mekkorát üt majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)