Hirdetés

Itt Az oroszlánkirály első előzetese

|

A 2019 nyarán debütáló Jon Favreau mozi első kedvcsinálója megérkezett, Szimba még sosem volt ilyen valósághű.

Hirdetés

Lehetne persze lamentálni azon, hogy egy alapvetően csodásan összerakott klasszikus rajzfilm esetében mi szükség van egy CGI koppintásra, de alapvetően jól tejelnek az élő környezetbe álmodott remake-ek, szóval a Disney innentől köszöni, jól van, jönnek futószalagon a kilencvenes évek nagy címei.

Hirdetés

A szereplőgárda egyébként kifejezetten nívós (itt olvashattok róla), de valószínűleg most úgyis mindenkit inkább az érdekel, hogy milyen is a nagy nyitány újraálmodva a kör követelményeinek megfelelően, szóval nem is tépem a számot tovább, inkább nézzünk bele:

Akik esetleg ismerik az eredeti rajzfilmet, talán felfedezték, hogy a "Circle of Life" nyitány képsora elevenedik meg (a szó szoros értelmében) előttünk. Persze nem kellett sokat várni, hogy legyen összehasonlító videó is:

Ezek alapján mindenki szabadon eldöntheti, hogy Szimba melyik formája jön be neki jobban. Ha van kedve hozzá, döntésének eredményét meg is oszthatja velünk lentebb egy elegáns komment formájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)