Hirdetés

Készül a John Wick képregény

|

Hamarosan egy képregény formájában is követhetjük majd a visszavonult bérgyilkos kalandjait.

Hirdetés

A John Wick 2014 legnagyobb meglepetése volt a tömény akciófilmek rajongói számára, a jövő év elején mozikba kerülő John Wick: Chapter 2 pedig úgy tűnik, hogy minden szempontból magasabbra fogja tenni a lécet. Most kiderült, hogy a Lionsgate nem áll meg ennyinél, képregény formájában is találkozni fogunk a bérgyilkossal.

A Dynamite Entertainmentet 2004-ben alapították, azóta pedig olyan ismert történetek alapján jelentettek meg képregényeket, mint az Army of Darkness, a Red Sonja, a Bob's Burgers vagy a Game of Thrones. A cég most bejelentette, hogy üzletet kötöttek a Lionsgate-tel és ők fogják elkészíteni a képregénysorozatot, ami kiegészíti a filmeket. A stúdió egyik alelnöke, Sheila Clarke szerint ez remek lehetőség a franchise számára:

"A képregénysorozat a tökéletes médium ahhoz, hogy kibővítsük a John Wick univerzumot. A Dynamite Entertainment remek partner ebben a vállalkozásban, hiszen ugyanannyira rajonganak a karakterért, mint mi magunk."

A sorozat valamikor 2017-ben fog megjelenni, de a pontos dátumot és az írók nevét csak az elkövetkező hónapokban fogjuk megtudni. Ti mit gondoltok? Talán itt lenne az ideje már egy játéknak is? Elvégre nagyon adja magát az ötlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)