Hirdetés

Lobo - nem mindenki örül majd az állítólagos rendezőnek

|

Egy elég megosztó direktort szemelt ki a Warner Bros. a készülő Lobo film levezénylésére.

Hirdetés

Nemrég még arról érkeztek hírek, hogy a Warner Bros. a korábban belengetett Deadshot mozit és a Lobo filmet is kukázta, de a jelek szerint legalább abban biztosak lehetünk, hogy az utóbbi igenis készül. A legfrissebb információk alapján pedig úgy tűnik, már a rendezőt is kiszemelték.

Hirdetés

Amennyiben hinni lehet a híreknek, Michael Bay lehet az, aki filmre viszi a Lobo nevezetű DC-s antihős történetét. Kérdés persze, hogy a rajongók ennek mennyire örülnek, mert akaratlanul is a megkérdőjelezhető minőségű Transformers filmekkel forrt össze Bay neve. Elvileg éppen a tárgyalások folynak, Bay folyamatosan megbeszélésekre jár a Warnerhez és a DC-hez, illetve saját tanácsaival is ellátja Jason Fuchs forgatókönyvírót, aki egyébként a Wonder Woman történetéért is felelt. Bay útmutatása alapján szeretné a stúdió, hogy újraírják a forgatókönyvet. 

A Lobo film régóta húzódik, eredetileg még 2009-ben kezdték el tervezni, Guy Ritchie rendezésével, de ő 2010-ben lelépett inkább és megcsinálta második Sherlock Holmes moziját. Később arról volt szó, hogy Brad Peyton rendezi a filmet és Dwayne "The Rock" Johnson lesz majd Lobo, de ezekből a tervekből sem lett semmi, ráadásul már tudjuk, hogy Johnson Black Adam szerepében tűnik majd fel. 

Titeket megmozgat a Lobo film, vagy ha Michael Bay készíti, akkor szóra sem érdemes az egész? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)