Hirdetés

Varázslatos traileren a Netflix következő képregényadaptációja, a Locke & Key

|

Februárban debütál majd az első évad, melynek előzetesét magyar felirattal láthatjuk.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó sorozata volt a szintén egy képregényt feldolgozó The Umbrella Academy, amitől a Netflix fellelkesedett, és bátran belevágott további adaptációk készítésébe. Február 7-én  kerül fel a kínálatba a Locke & Key első évada, mely magyarul a Kulcs a zárját címet viseli.

Hirdetés

A történet szerint a három Locke testvér édesanyjukkal együtt beköltözik egy különös házba, miután apjukat rejtélyes módon meggyilkolják. Itt különböző kulcsokat találnak, amikhez természetesen zárak is tartoznak, de kisebb bonyodalom alakul ki, miután sikerül egy démont magukra szabadítaniuk.

Nem egy Narnia krónikái lesz, amit talán a vérben úszó leány is sugall, a hangulat alapján inkább a Sabrinához áll közel. Hamarosan meglátjuk, mit hoznak ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)