Hirdetés

A Netflix berendelte a Locke & Key – Kulcs a zárját második évadát

|

Egy nyúlfarknyi kis kedvcsinálót is kaptunk a folytatás bejelentése kapcsán.

Hirdetés

Joe Hill képregényének történetén ugyan sokat változtatott a Netflix-féle Locke & Key - Kulcs a zárját sorozat, és a keményvonalas rajongók így nem is voltak maradéktalanul elégedettek vele, de azért mindenképp érdemes volt tenni vele egy próbát. Ha ti azok közé tartoztok, akiknek elrabolta a szívét a Kulcsház története, akkor van számotokra egy remek hírünk.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a Netflix megrendelte a folytatást, hivatalosan is készül a sorozat második évada. A háttérmunka egyébként már hetek óta zajlik, de a streaming szolgáltatótól csak most kapták meg a végleges zöld jelzést. Carlton Cuse producer viszont már korábban elmondta, hogy az írás elkezdődött, szóval nem most fognak nekiülni a szkripten agyalni. Értelemszerűen premierdátumról persze még nagyon korai lenne beszélni.

Chava kritikáját a Locke & Key - Kulcs a zárját első évadáról ide kattintva olvashatjátok el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)