Hirdetés

Nem mindenben követi majd a képregényt a netflixes Locke & Key

|

Az alkotók egy videóban mesélnek arról, hogy milyen változtatásokat eszközöltek a sorozaton az alapanyaghoz képest.

Hirdetés

Igen hányattatott sorsra tekint vissza Joe Hill és Gabriel Rodriguez Locke & Key című képregényének feldolgozása, ugyanis több stúdió is nekifutott, de egyik próbálkozás sem jutott el a megjelenésig. Jelenleg a Netflix kezében vannak a történet adaptációjának jogai, és pár héten belül meg is láthatjuk, hogyan sikerült sorozat formájában megjeleníteni a furcsa ház rejtélyét, de a képregények rajongói számíthatnak némi eltérésre.

Hirdetés

Az alkotók most egy rövid videóban mesélik el, hol kellett belenyúljanak a történetbe, hogy az egy élőszereplős sorozatban is jól működjön, a legnagyobb ilyen változtatás pedig az egész cselekmény mozgatórugójaként szolgáló kulcsokat érinti. Egészen pontosan azt a kulcsot, amellyel a szereplők a saját vagy éppen egymás fejét tudták kinyitni, hogy szétnézhessenek saját emlékeik között, esetleg elvegyenek belőlük, vagy hozzájuk tegyenek. Ez a sorozatban úgy néz majd ki, hogy a kulcs használata kinyit egy szobát, ahova belépve az adott személy fejébe toppannak majd:

A Locke & Key február 7-én kerül majd fel a Netflix kínálatába, így akkor mindenképp kiderül, hogy az alkotóknak mennyire sikerült visszaadniuk a képregények hangulatát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)