Hirdetés

Logan - ezt mondják a kritikusok

|

Nem panaszkodtak azok a kritikusok, akik már megnézhették a következő várva várt X-Men filmet.

Hirdetés

A Logan nem csak azért nagyon jelentős film, mert az utóbbi idők egyik legnépszerűbb X-Men sztorijából, az Old Man Loganből merít, hanem azért is, mert ha minden igaz, ez az utolsó film, amelyben Hugh Jackman fogja alakítani a legendás Rozsomák karakterét. Néhány kritikus már látta a filmet, így ha mi magunk még nem is nézhetjük meg, nagyjából be lehet lőni, hogy a Logan méltó lezárása lett-e a karakter történetének.

A legnagyobb dicséretet egyértelműen Jackman kapta Rozsomák megformálásáért. A színész már majdnem 20 éve folyamatosan foglalkozik ezzel a karakterrel, a kritikusok szerint pedig a filmben nyújtott alakítása tökéletese evolúciója annak, amit eddig nyújtott a szerepben és hitelesen mutatja be nekünk azt a Logant, akit már megtört az idő és a tragédiák végeláthatatlan sorozata.

Akik kicsit szigorúbban értékelték a filmet, azok jellemzően úgy érezték, hogy maga a történet kicsit összeszedetlennek és közhelyesnek érződött (mintha több történetből vagdosták volna össze), de szerencsére olyan nem volt, aki szerint ez teljesen tönkretette volna a film élvezeti értéket, tehát általában véve senki nem érezte rossznak a mozit.

Összességében véve elmondható, hogy a Logan egy különleges és merész szuperhős film lett: se nem grandiózus, se nem hősies, hanem inkább személyes, őszinte és kétségbeesett.

Ti mennyire várjátok a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)