Hirdetés

Logan futása remake a BioShock írójától

|

A Logan futása a hetvenes évek egyik legkiválóbb sci-fi filmje volt, melynek már jó ideje készül a remake-je. Mostmár azt is tudjuk, ki írja a forgatókönyvet.

Hirdetés

A Logan futását (Logan's Run) nem a világ legvidámabb filmjei között tartják számon, hiszen disztopikus képet ábrázol, ahol a 23. század emberei a külvilágtól elszigetelve élnek, harminc éves korukban pedig halálos tánccal búcsúznak a földi léttől.

A remake már a Warner Bros. szárnyai alatt készülget egy ideje, a rendezési feladatokat az X-Menért felelős Bryan Singer, illetve a Drive-os Nicolas Winding Refn látja el. Rajtuk kívül a stáb egy újabb tagját is megismerhettük, aki nem más, mint a BioShock játékok történetének megalkotója, a zseniális Ken Levine. Korábban érdekesen nyilatkozott arról, hogy milyennek kell lennie egy történetnek, de a BioShock Infinite-tel is bizonyította, hogy ért a sztorialkotáshoz. Szerintünk kiválóan meg fogja állni a helyét a szerepben, ti mit gondoltok? Láttátok az eredeti filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)