Hirdetés

Logan - milyen képregény szerepelt a trailerben?

|

A Logan második előzetesében egy érdekes közvetlen utalást láttunk az X-Men képregényekre, ami mögött egy elég érdekes történet áll a filmes jogok kuszasága miatt.

Hirdetés

A márciusban érkező Logan második trailerétől egy pillanatra tátva maradt a szánk, de miután felocsúdtunk az első meglepetésből, néhány érdekes apróságra is felfigyelhettünk az előzetesben. Az egyik ilyen a filmben előkerülő X-Men képregény, ami mögött egy kifejezetten érdekes történet bújik meg.

Ugyanis mivel az X-Men filmes jogait a 20th Century Fox birtokolja, hivatalosan nem egy Marvel-filmről van szó, emiatt az eredeti képregények szerepeltetéséről szerzői jogi okok miatt szó sem lehetett. Így a Logan készítői megkerestek két, a képregények világában jártas művészt, Joe Quesadát és Dan Panosiant - akik egyébként a Marvellel is dolgoztak -, hogy készítsenek egy képregényt a filmhez.

A rövid, négyoldalas sztorihoz egy tucat lehetséges borítót is rajzoltak és még kamu reklámokat is készítettek hozzá, hogy még hihetőbb legyen a kiadvány. Ha pedig már ennyi munkát öltek bele, nem lenne butaság sorozatgyártásban is kiadni a rövid füzetet, persze ez már valószínűleg a Foxnál is eszébe jutott valakinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)