Hirdetés

A Logan lett a legjobban nyitó Wolverine mozi

|

Rengetegen voltak kíváncsiak a Loganre a nyitóhétvégén, hatalmas összeget hagytak a nézők az amerikai mozikban.

Hirdetés

Várható volt, hogy szép összeget sikerül majd kitermelni a Logan filmnek a nyitóhétvégén, hiszen több mint 4000 moziban vetítették Hugh Jackman utolsó adamantiumkarmos kalandját (R-besorolású filmet eddig még sosem küldtek ennyi vetítőterembe). A siker nem maradt el, ami szerencsére nem csak anyagi természetű.

A kritikusok és a nézők szerint is ez volt az eddigi három különálló Wolverine mozi közül a legjobb, sőt egyesek a szuperhősfilmek képzeletbeli trónjára is egyből felemelték a Logant. A film összesen 85,3 millió dollárt termelt ki a nyitóhétvégéjén. Elvileg mindössze 97 millióból készült a mozi, úgyhogy ezek remek számok. A külföldi bevételekkel hamarosan már akár az X-Men széria pénzügyi rekordjait is megközelítheti a Logan. Hugh Jackman elvileg utoljára bújt a karakter bőrébe, úgyhogy minden bizonnyal sokan ezért is kíváncsiak lesznek a filmre. 

Próbálom én is úgy írni a Loganhez kapcsolódó híreket, hogy senki se futhasson bele spoilerekbe a történetet illetően, kérlek ti se rontsátok el mások örömét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)