Hirdetés

A Logan lesz Patrick Stewart utolsó X-Men filmje

|

Nem csak a Farkast alakító Hugh Jackman teszi le az X-Men jelvényét a Logan film után, Patrick Stewart is búcsút int nekünk Xavier professzorként.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Logan az utolsó film, ahol Hugh Jacmant Wolverine bőrében láthatjuk (még akkor is, ha Deadpool beleőrül ebbe). Mint kiderült, nem csak az ő utolsó fellépése ez, Patrick Stewart is kivonul a sorozatból.

A rajongói tézisek szerint a Logan során a professzor egyébként is meghal, így lenne értelme, ha a színész most akarna kiszállni a szériából. Ettől függetlenül elmondása szerint egészen más oka van a távozásra.

"Egy hete pénteken, Berlinben leültünk hárman megnézni a filmet, akkor nagyon megérintett, jobban, mint amikor először láttam. Amikor a film véget ért, Hugh megfogta a kezem, és láttam, ahogy letörli a könnyeket a szeméből. Ekkor jöttem rá, hogy én is ugyan ezt csináltam. A film véget ért, és a következő az lett volna, hogy felmegyünk a színpadra, de csak a stáblista vége után. Szóval volt egy kis időnk ott ülni, és akkor ébredtem rá, hogy ennél jobb, tökéletesebb, érzékenyebb és csodálatosabb módja sosem lesz annak, hogy elbúcsúzzak Charles Xaviertől. Szóval mondtam Hughnak azon az estén, hogy 'én is befejeztem'."

Az Entertainment Weekly jelentése szerint Patrick Stewart ezt a SiriusXM Town Hallban jelentette be, ahol James Mangold és Hugh Jackman is csatlakozott hozzá.

Akármi is történik a filmben, érthető, hogy Stewart akkor akarja abbahagyni, amikor éppen mindenki arról beszél, hogy mennyire jó filmet látott éppen a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)