Hirdetés

Logan Paul a Marvel egyik sztárjával is megmérkőzne

|

A veretlen bokszlegenda után egy asgardit is le szeretne rendezni a youtuber a ringben.

Hirdetés

Logan Paul egyike a YouTube erősen megkérdőjelezhető személyiségeinek, aki nem csupán szájkaratézni szeret, hanem valóban felveszi a kesztyűt. Korábban például kétszer is kiállt KSI ellen, amik ugyan egyszer döntetlennel, egyszer pedig vereséggel végződtek a számára.

A mérkőzések rendkívül jól tejeltek, a KSI vs Logan Paul mérkőzés lett minden idők legnépszerűbb amatőr bokszmérkőzése, érthető okokból a videós nem érte be ennyivel. A következő összecsapása 2021. február 20-án lesz a veretlen bokszbajnokkal, Floyd Mayweatherrel, és már vannak tervei a jövőre nézve is.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy felkerült a közösségi médiába egy videó az éppen keményen edző Chris Hemsworth-ról, aki következő projektjére, a Hulk Hogan filmre készül teljes erőbedobással. A videó Logan Paul figyelmét sem kerülte el, és retweetelte a bejegyzést, hozzátéve: a színésszel is megküzdene Mayweather után. 

Hogy mennyire jó ötlet belekötni a villámok és mennydörgés istenébe, az kérdéses, de előbb várjuk meg, hogy egyáltalán Paul mit kezd egy szimpla bokszbajnokkal. A The Fighting News szerkesztője, Mike Feinberg szerint ugyanis Mayweather fel fogja mosni a videóssal a padlót, és hát azért a legtöbben feltehetően erre fogadnának. 

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)