Hirdetés

Napi büntetés: Logan Paul már ott tart, hogy ki tudná ütni Mike Tysont

|

Paul kibírt 8 kört Mayweather ellen, kicsit a fejébe szállt a cirkusz.

Hirdetés

A Paul testvérek cirkuszi bokszolósdija nem fog leállni egyhamar. Logan meccse a veretlen legendával, Floyd Mayweather Jr.-ral elég lendületet adott neki, ahhoz hogy folytassa a dolgot, és ezúttal épp Mike Tysonra feni a fogát.

Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy Tysont a legkevésbé sem érdekli ez az egész műsor, így a Logan Paul vs. Mike Tyson mérkőzést valószínűleg sosem fogjuk látni, de ettől még a YouTube videósnak meglehetősen nagy az arca, ahogy azt tőle megszokhattuk

Hirdetés

Logan legutóbbi nyilatkozata az Impaulsive podcastből származik, ahol felvetődött a Tyson téma.

"Valaki említette Mike Tysont, ami tök vicces. Az ügyvédemmel beszéltünk róla, azt mondta, hogy 'nem, Tyson letépné a fejed, esélyed sincs'. Én meg erre rávágtam, hogy 'haver, most mentem végig ezen az egészen'. Nem mondhatjátok, hogy nem tudnám megverni Mike Tysont. Haver, ő már ilyen nagyon öreg öreg."

Akik temetik már a bokszot, mint klasszikus sportágat, most bizonyára ismét csak tenyerükbe temetik az arcukat, de nagy pénzeket nem tennénk rá, hogy egy ilyen meccs összejöhetne.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ettől még persze együtt kell élnünk azzal a ténnyel, hogy ez a videós cirkusz velünk marad, főleg amíg ennyi pénzt lehet kicsikarni belőle. Kicsit a Twitch műfülnyalogatós trendje kapcsán írt véleménycikk jutott eszembe: az igény olyan, amilyen. Az van kiszolgálva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)