Hirdetés

Logan Paul egy méregdrága Pokémon kártyával a nyakában vonult be Mayweather ellen, de ez volt a meccs fénypontja

|

Végigbokszolták a nyolc menetet, az előzetes megállapodásokhoz hűen pedig így végül nem lett győztese Logan Paul és Floyd Mayweather Jr. mérkőzésének.

Hirdetés

Tegye fel a kezét az, aki úgy gondolta, hatalmas kiütéssel zárul majd a Logan Paul vs. Floyd Mayweather Jr. gálamérkőzés. Nos, ha valaki most hevesen kalimpál, akkor el kell keserítenünk. Lepörgött ugyanis mind a nyolc menet, és bár Mayweather szépen oktatta Pault, a várt kiütés elmaradt, így pedig nem lett nyertese sem a meccsnek. A bokszoló felek ugyanis előzetesen úgy állapodtak meg, csak kiütéssel lehet győzni. 

Mindennek fényében nem túl merész kijelentés az, hogy Logan Paul bevonulása volt a csúcspont, az egész parádé legérdekesebb pontja, és ez is csak azért, mert egy méregdrága Pokémon kártyával a nyakában érkezett a YouTuber.

Hirdetés

Egészen pontosan egy "Shiny" (csillogós) Charizard lap lógott megfelelő védőtokban Logan Paul nyakában. A kártyát még anno Gary Haase gyűjtőtől vette meg 150 ezer dollárért, az ötödik kiadásos, hibátlan Charizard azonban Paul szerint jelenleg már simán megér egymillió dollárt is - állítása szerint a világon összesen három ilyen lap létezik már csupán - itt értelemszerűen arra kell gondolni, hogy a szóban forgó kártya 10/10-es, kifogástalan állapotú. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)