Hirdetés

Logan - az utolsó pillanatban került be egy extra jelenet?

|

A Logan nagyközönségnek szánt változata három perccel hosszabb, mint amit a premier előtt vetítettek. Vajon mivel toldották meg a filmet?

Hirdetés

Akik már látták a március elején rajtoló Logant, azok szerint minden idők egyik legjobb szuperhősös filmjéről van szó. És lehet, hogy ők nem is láttak mindent.

A Logan nem kapott extra stáblista utáni jelenetet, legalábbis a korai vetítéseken nem. Most Mike Sampson szúrta ki, hogy a Fox változtatott a film hivatalos leírásán, és a mozikba szánt változat hossza három perccel hosszabb, mint az eredetileg vetített változat.

Hogy ez pontosan mit jelent, azzal kapcsolatban csak találgatni tudunk, simán lehet, hogy csak lemaradt néhány statiszta, vagy elrontottak valamit. De ha véletlenül felbukkanna Ryan Reynolds a végén, egyáltalán nem lennénk csalódottak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)