Hirdetés

A Logan rendezője szívesen készítene egy spin-offot X-23-mal a főszerepben

|

James Mangold nyitott lenne a folytatásra, de a Fox-felvásárlás miatt nem gondolja, hogy egyhamar sor kerülhetne rá.

Hirdetés

A Logan az egyik legjobb szuperhősfilm, ami valaha készült, és a Deadpoolal együtt azt is bebizonyította, hogy van kereslet az R-besorolású Marvel mozikra is. Ugyan Rozsomák útja lezárult, a filmben bemutatkozott Laura Kinney, azaz X-23 története még bőven rejt magában potenciált, és ezt nem csak a rajongók, de a Logan rendezője is így gondolja. 

Hirdetés

Mangold elmondta, hogy nagyon szívesen rendezne egy X-23-filmet, mivel a karakter a szívéhez nőtt. Már korábban is jelezte, hogy érdekelné egy esetleges folytatás, amit Dafne Keen, a Laurát játszó színésznő is támogatott. Sajnos a rendező szkeptikus a megvalósítás lehetőségét tekintve, ugyanis nem gondolja, hogy a Foxot felvásárló Disney egyhamar zöld utat adna egy ilyen projektnek:

"Hogy érdekelne egy folytatás? Igen. Megvalósulhat? A közel jövőben kétlem."

A Disney-fejes Bob Iger ugyan jelezte, hogy ő elképzelhetőnek tartja, hogy készüljenek felnőtteknek szóló filmek az MCU-n belül, de ez leginkább a Deadpool kapcsán szokott felmerülni.

Ti örülnétek egy X-23-as spin-offnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)