Hirdetés

Logan - önálló spinoff készülhet X-23 főszereplésével

|

Még egyáltalán nem biztos, hogy Rozsomák klónja is saját filmet kap, de a Logan rendezője készít egy forgatókönyvet, amivel megpróbálja meggyőzni a Fox döntéshozóit, hogy elkészíthesse a spinoffot.

Hirdetés

Ugyan az már biztos, a Logan volt Hugh Jackman utolsó filmje Wolverine-ként, nem kizárt, hogy a filmben látott történetet még folytatják a készítők. James Mangold és csapata jelenleg egy forgatókönyvön dolgozik, ami a Rozsomák segítségével megszökő gyermekek egyikét állítaná a középpontba.

Hirdetés

Természetesen a főszerepet a Logan DNS-e alapján készült klón, X-23, azaz Laura Kinney kapná. Mangold szerint pedig a Wonder Woman sikere is segítséget jelenthet számára, hogy a Dafne Keen által megformált karakterből főszereplőt faragjon.

"Patty [Jenkins, a Wonder Woman rendezője] sikere csak tovább erősíti a stúdiókban azt a hitet, hogy nem kell annyira félniük a női főszereplőkkel készült filmektől. Minél többször lesz sikeres egy ilyen film, annál könnyebben állhatunk elő egy női főszereplővel egy új film javaslatában. (...) És hogy hova visszük a történetét? Hát, ezt még csak most találjuk ki, közben pedig álmodozunk"

- mondta a rendező.

A potenciális spinoff kapcsán a Logan producere, Hutch Parker elmondta, hogy Rozsomák történetének fináléja sok lehetőséget nyitott meg az X-Men feldolgozások készítői számára. A western elemeket is felvonultató film bebizonyította, hogy a hagyományos akciófilmes kereteken kívül is érdemes gondolkodni a mutánsok  sztorijai kapcsán, ahogy például a New Mutants esetében a horror műfajával teszik.

Ti szívesen megnéznétek egy ilyen spinoffot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)