Hirdetés

Logan - hátborzongató teaseren az X-23-as mutáns

|

Egy kifejezetten rövid, de legalább annyira hatásos teaser videóval ismerhetjük meg a korábbi trailerekben már látott X-23, azaz Laura Kinney múltját.

Hirdetés

A látványos mozis trailerek után kicsit visszavett a sebességből a Logan marketinges csapata és egy rendkívül érdekes rövid trailert is kiadtak a film kapcsán. A hivatalos csatornák mellett pedig ezúttal a rendező, James Mangold Twitter-fiókján tűnt fel egy hátborzongató klip.

Ugyan az X-Men képregények rajongói valószínűleg tökéletesen ismerik az X-23-as mutáns, azaz Laura Kinney létrehozásának történetét, de akik csak a filmes univerzumon keresztül léptek kapcsolatba ezzel a világgal, azoknak kifejezetten érdekes lehet az alábbi teaser. Ezen ugyanis abba kapunk rövid betekintést, milyen beavatkozások során hozták létre az X-23-ast, akit Logannek és Xavier professzornak kell majd megvédeni a márciusban bemutatkozó sztoriban.

Mit gondoltok, a Farkas sztoriszál lezárása után lehet, hogy Laura történeteiből is többen filmre visz a Fox?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)