Hirdetés

Elhunyt Logan Williams, a Flash és az Odaát 16 éves színésze

|

A Flash sorozatban az ifjú Barry Allent alakító színész pár nappal 17. születésnapja előtt halt meg.

Hirdetés

Mindig szörnyű érzés halálról írni, de különösen fájó az, amikor valaki ilyen fiatalon távozik az élők sorából. Williams 2014-ben, 11 évesen kezdte színészi karrierjét a The Color of Rain című tévéfilmben, majd különböző tévésorozatokban játszott az azt követő években.

Hirdetés

2014-2015 között a fiatal Barry Allent alakította a CW-féle The Flash szériában, majd egy epizód erejéig feltűnt az Odaátban, és 2014-2016 között a Ha szólít a szív című drámasorozatban  szerepelt.

Április 2-án, váratlanul hunyt el, halála oka nem ismert. Édesanyja azt nyilatkozta, teljesen összeomlott, és külön fáj neki, hogy a járvány miatt nem ölelheti meg szüleit, akik elvesztették egyetlen unokájukat. Ő is úgy gondolja, hogy a jóképű és tehetséges fiatal előtt még hosszú, ígéretes karrier állt, már most számos díjat nyert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)