Hirdetés

Logan - ezek a gonoszok biztosan visszatérnek

|

Hugh Jackman utolsó Wolverine-filmjéről egyre több apróságot tudunk meg, a Logan készítői pedig leleplezték az egyik gonosz bandát is, akik minden bizonnyal feltűnnek majd a sztoriban.

Hirdetés

A 20th Century Fox a maximumot akarja kihozni az utolsó filmből, amiben Hugh Jackman játssza el Wolverine szerepét, így rendkívül ügyesen intézik a film marketingjét is. A teaser-képekkel rendszeresen jelentkező Instagram-profilon is jól alapozzák meg a hangulatot, legutoljára pedig lelepleztek egy csapatot Logan ellenlábasai közül.

Az új posztban nem titokzatoskodnak, mint például az egyik országút melletti tábla lefényképezésekor tették, hanem a rohampuskás férfi képe mellé az elég egyértelmű "Reaver" feliratot biggyesztették a film készítői. A Reavers banda, aminek most már biztosan jut szerep a Logan történetében, az 1980-as években mutatkozott be a képregényben, mikor az ausztrál Outback egy eldugott kisvárosában berendezett főhadiszállásukról kiűzte őket az X-Men csapata, de egy másik történetben később bosszút álltak és jól helyben hagyták az egyedül a bázison lévő Wolverine-t.

Reaver

@wponx által közzétett fénykép,

Több ismert tagjuk közül a Logan filmben biztosan szerepel majd a banda eredeti vezetője, Donald Pierce, de a 2003-as X-Men 2-ben feltűnt Lady Deathstrike is feltűnhetne, aki később átvette Pierce helyét a rosszfiúk főnökeként. Hogy a jövő tavasszal érkező filmben mennyien és melyik karakterek szerepelnek majd, az még nem tudjuk, de minden bizonnyal érkeznek még új infók a szerepükről a megjelenésig.

Ti melyik gonoszokat látnátok még szívesen a Loganben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)