Hirdetés

Owen Wilson is csatlakozik a Loki sorozat stábjához

|

Nem Tom Hiddleston lesz az egyetlen húzónév a Disney+ jövőre megjelenő, a csínytevés istenére koncentráló sorozatában.

Hirdetés

Ugyan egyelőre a The Mandalorian volt az egyetlen komolyabb cím a Disney új streaming platformján, viszont hamarosan az MCU-hoz kapcsolódó sorozatok is elkezdenek szállingózni, amik közül kétségtelenül a Lokira kíváncsi a legtöbb rajongó. Thor testvérét természetesen ezúttal is Tom Hiddleston kelti majd életre, viszont úgy tűnik, hogy nem ő lesz az egyetlen elismert sztár a produkcióban. 

Hirdetés

A Marvel nemrég jelentette be, hogy Owen Wilson is csatlakozik a stábhoz, ráadásul elmondásuk szerint egy igen fontos szerepet szánnak a vígjátékokkal ismertté vált színésznek. Mivel a Loki cselekménye azután indul be, hogy a csínytevés istene megszerzi a Tesseractot a Bosszúállók: Végjátékban, és elkezd az emberiség korszakai között ugrálni, elég nagy az a spektrum, ahonnan az alkotók meríthetnek új szereplők tekintetében.

Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy Wilson kit alakít majd a sorozatban, viszont a Loki az ígéretek szerint 2021-ben landol majd a Disney+-on, így hamarosan elkezdenek csordogálni a hírek a szereplőkről és a forgatásról. Egyelőre nem tudunk sokat a cselekményről, de azt már elárulta a stúdió, hogy szorosan összefügg majd a WandaVisionben és a Doctor Strange and the Multiverse of Madnessben történtekkel. 

Ti örültök, hogy Owen Wilson is csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumának szereplőihez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)