Hirdetés

Fontos kapcsolat lesz a Loki sorozat és a következő Doktor Strange mozi között

|

Maximumra pörgeti az univerzumépítést a Marvel, a filmek cselekményét a hamarosan érkező sorozatok is jócskán befolyásolják majd. Mutatjuk a példát.

Hirdetés

Jó pár sorozat és mozifilm készül jelenleg is a Marvel berkein belül, hogy az elkövetkezendő negyedik fázis egy az előzőekhez méltó repertoárral startoljon el. Van egy rossz hírünk azoknak, akik eddig is nehezen ismerték ki magukat az univerzum különböző filmjei közötti összefüggésekben: ez innentől csak még bonyolultabbá válik. Kevin Feige nemrégiben bejelentette, hogy Loki önálló sorozata a Disney+-on fontos hatással lesz a Doctor Strange: Multiverse of Madness filmre. Nyilván világos a cél: a Marvel rajongók berántása a streaming szolgáltatásra.

Hirdetés

Azt már tudtuk, hogy Skarlát Boszorkány biztosan feltűnik majd Doktor Strange következő kalandjában, de a jelek szerint nem a Wanda Vision lesz az egyetlen sorozat, amely fontos szerepet játszik a film cselekményében. Sokunk kedvenc antihőse, Loki is kap egy önálló sorozatot, ez pedig kihatással lesz a mozifilmekre is, ugyanis a történet szerint a Végjáték eseményeit követően egy alternatív idősíkon Loki a Tesseracttal utazgat az emberi történelem különböző pontjai között és ott fejti ki áldatlan ténykedését. Valószínűleg Doktor Strange ezt nem nézi majd jó szemmel, így fonódik össze a két kaland, de erről egyelőre még nem kaptunk részletesebb információkat. 

Feige azt kiemelte, hogy egy teljesen új szakasz következik az univerzum életében és itt nem csak a történetre gondol, de arra is, hogy ezentúl a sorozatok is aktívan formálják az eseményeket, így aki szeretne naprakész maradni a történéseket illetően, az a mozik rendszeres látogatása mellett Disney+-on is követnie kell az eseményeket. Nem túl meglepő fordulat ez, ha már ennyit pakolnak a saját üzleti modellbe, le kell fölözni az MCU rajongókat is valahogy.

Azt még nem tudni, hogy hazánkba mikor és milyen kínálattal érkezik majd a Disney+, de természetesen azonnal beszámolunk nektek róla, ha megtudunk bármit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)