Hirdetés

Saját sorozatot kap Loki és Skarlát Boszorkány?

|

Valószínűleg Tom Hiddleston és Elizabeth Olsen játsszák a karaktereket, ahogy a filmekben is.

Hirdetés

A Disney szeretné úgy elindítani saját streaming szolgáltatását, hogy az tényleg nagyot szóljon. Azok a karakterek, amik nem elég erősek egy saját, teljes értékű MCU-filmhez, itt kapnak esélyt.

Hirdetés

Pletykák szerint több, kezdetben 6-8 részes széria is indul, melyek egyikében Loki, míg egy másikban Skarlát Boszorkány kerül előtérbe, de más szuperhősök is szóba jöttek. A Disney nem spórol a költségekkel, és állítólag mindenképp a filmes színészeket szeretné felkérni a szereplésre, mi több, a Marvel Studios gyártja és Kevin Feige felügyeli a szériák elkészítését.

A szolgáltatás 2019 végén indulhat Star Wars sorozatokkal, rajzfilmek élőszereplős adaptációival, és persze az eddig megjelent Marvel filmekkel, szériákkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)