Hirdetés

A Skywalker kora után már nem trilógiákban gondolkodik a Lucasfilm

|

Kathleen Kennedy nyilatkozatai alapján új irányba fog elindulni a Star Wars filmes franchise.

Hirdetés

A hamarosan debütáló Star Wars: Skywalker kora mozifilmmel teljessé válik a franchise legújabb filmes trilógiája, viszont ez nem jelenti a Star Wars mozik végét, és a jövőben még több alkotásra számíthatunk. Viszont a tervek szerint már nem fog több trilógia készülni.

Hirdetés

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy a Los Angeles Times-nak nyilatkozott nemrégiben, és hangsúlyozta a franchise trilógia formájában megírt történetektől való elszakadását.

Az utóbbi öt-hat évben a Skywalker család történetét bemutató saga befejezésére fordítottunk kiemelt figyelmet. Most viszont itt az idő, hogy váltsunk új és eltérő dolgokra. 

- nyilatkozta Kennedy.

A Lucasfilm-elnök még azt is kifejtette, hogy igyekezni fognak a nyitottabb formátumú történetmesélésre koncentrálni, és nem szeretné korlátozni az írókat a háromrészes szériák kereteivel. Viszont Kennedy még azt is hozzáfűzte, hogy az új trilógia szereplőiről sem fognak megfeledkezni, így nem kizárt, hogy a Skywalker kora néhány karaktere akár több új filmben is szerepelni fog még.

Rengeteg új irányba el tudunk indulni. Menjünk vissza az időben? Vagy ugorjunk előre? Maradjunk egyáltalán ebben a galaxisban? Az univerzumnak nincsenek határai, így végtelen lehetőségünk van.

- fűzte hozzá Kennedy az interjú zárásaként. 

Ti mit gondoltok, milyen új történeteket fog filmvászonra vinni a Lucasfilm?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)